Du ved, du er blevet mor, når.. #2

Det er heldigvis stadig en fest at være Nords mor, omend det veksler, hvor meget jeg får sovet 😉 De dage, hvor Nord vågner hver anden time om natten, kan det godt være semi-hårdt at være nogens mor. Men det er jo med i pakken, som heldigvis rummer mere optur, end jeg nogensinde har oplevet. Alligevel er der dage, hvor jeg ser mig selv i spejlet og tænker “who have I become!?”- oftest er det dog på de dage, hvor jeg hverken er blevet luftet eller har haft voksenkontakt, og jeg som følge deraf har gået rundt og talt babysprog i 10 timer, haha! Men det er også hyggeligt, og jeg føler mig heldig og lykkelig hver eneste dag.

Er man stadig i tvivl, kan jeg meddele, at du (også) ved, du er blevet mor, når:

  • Du lugter af yoghurt syv ud af ugens syv dage #stillgotmilk
  • Du shopper dyrt tøj til din baby i stedet for til sig selv
  • Du taler til din hund, som om han i virkeligheden også er en baby
  • Du anser det som en succes, når du når på toilettet i tide (…)
  • Et kram fra din kæreste føles som en en romantisk weekend-getaway til Paris med happy ending #sååå
  • Det at foretage dig ting med venstre hånd, såsom at spise, lave kaffe og tømme opvaskemaskine, ikke længere er svært
  • Alle, du kender, nu spørger til din bebs i stedet for til dig (og det forstår man godt – der sker ikke en skid i mit, men til gengæld kan Nord fra den ene dag til den anden både vende sig selv, grine helt ægte og sove igennem tre nætter i træk #stoltmor #udhviletmor)
  • Smilet, du får af din baby, uanset om klokken er 3 om natten eller 2 om eftermiddagen, er bedre end chokoladetrøfler, rødvin og hvidt brød med tandsmør tilsammen #highonlife #highonlove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *