Du ved, du er på barsel, når.. #1

Jeg nyder virkelig at være på barsel meget mere, end jeg troede, jeg ville. Jeg frygtede en lille smule, det ville blive kedeligt, ensomt og trivielt i længden, men dagene flyver afsted med dejlig baby, stærk kaffe og opmærksomhedskrævende hund (menneskehunden Alto). Jeg keder mig overhovedet ikke, forståes. Men hvis man nu sidder og er i tvivl, om man er på barsel eller i virkeligheden er en strong independant working woman, så skal bare læse med her. Du ved nemlig, du er på barsel, når:

  • Du har glemt, hvordan det føles at gå i jeans
  • Du ikke fatter, hvordan du fik tid til at holde hjemmet rent, dengang du var sådan én, der arbejdede og gik til forelæsninger
  • Du har glemt, hvordan det føles at have et arbejde (og dermed et ansvar for andre ting i livet end dit afkom)
  • Du enten er helt up to date på verdens nyheder eller totalt uvidende om selvsamme (kommer igen an på det dér søvn <3)
  • Du godt kan blive i tvivl om, det er mandag, onsdag eller lørdag (hænger sammen med ovenstående)
  • Du har en blog
  • Du til spørgsmålet “hvad har du lavet i dag?” kan svare: “fodret min baby, fodret min hund, gået en tur, stirret på baby, kysset på baby, kysset på hund og skrevet et meget vigtigt blogindlæg”
  • Du pludselig finder det krævende, næsten overvældende, at føre en voksensamtale
  • Du har en blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *