Løbestatus #3

Først: Jeg er ked af, I sådan får smidt mine fødder i hovedet på den måde, men ikke så ked af det, at jeg ikke ville bruge billedet til indlægget. Og så tjek lige blogger-tæppet ikk’? Det er (tydeligvis) en Ellos-kopi, men hvad gør man ikke for at spare 1.300 kr..

Hvordan det går med løb? Det går ikke. Ikke lige nu, og derfor er Copenhagen Marathon 2017 også skudt ned for good. Min bækkenbund er stadig ikke helt, hvad den har været, og der kommer løb og maraton altså sidst i rækken.

Så. Det endte med, at jeg alligevel måtte lægge mig ned med “skader” og slå mig selv oven i hovedet over overhovedet at tro, det kunne lade sig gøre, og det har jeg det heldigvis helt almindeligt med. Jeg slår ikke mig selv oven i hovedet. I hvert fald ikke så hårdt. Min krop har skabt et fantastisk lille liv, og den skal lige følge med. Der kommer et maraton en anden gang.

Så i stedet skiftesvis kniber jeg og tager til Mor & Baby Fit – et efterfødselstræningshold, der fokuserer på den overbelastede core, der, når tiden kommer, skal tilbage til sit udgangspunkt. Dér er jeg egentlig ved at være, men det manglede da også bare, når nu så meget andet er relativt slapt – jeg nævner i flæng; højre overarm, ammefærdige bryster (…), føromtalte bækkenbund (skal nok snart holde mund med den..) og min rygrad, når det kommer til chokoladekage. Jeg lavede den ondeste tre-lags-kage sidste weekend som tak til søde forældre, der gad hjælpe med at hænge lamper op. Browniebund, cheesecake-lag og hindbærskum på toppen. Så nu har vi pæne lamper, og jeg har appelsinhud. #alterlove

Speaking of appelsinhud så flashede jeg den til babysvøm i dag, som var en kæmpe succes. Babysvømningen altså. Nord var svært tilfreds med situationen, så jeg forudser, at det bliver en fast søndagstradition. <3

One Comment

  1. Angelika

    Jeg synes du er sej -Marathon eller ej — der kommer altid et Marathon :-)))
    Kroppens ve og vel er vigtigst 🙂
    Knus fra Angelika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *