Om Cassandra

Mit navn er Cassandra, jeg er 27 år og blev mor til en pige i oktober 2016. Til daglig læser jeg dansk på Københavns Universitet, men er for tiden og frem til august 2017 på barsel. Sammen med min kæreste, vores hund og vores nyfødte pige har vi bosat os i et perfekt hus 30 km syd for København. Perfekt, hvis man ser bort fra besøg af mus i sidste uge, TV-pakker til overpris og sådan helt generelt færre penge til stilletter, stramme kjoler og sushi. Til gengæld bruges de resterende nu på bleer, ammetoppe og grønt på frost i perverse mængder (med baby forsvandt aftensmad, der kræver en forberedelsestid på over tyve minutter – hej ris med wokblanding og kokosmælk). Men der er ingen sure miner, og livet er sødt i provinsen med baby på armen og glad hund i haven.

Udover at spendere hele min formue (haha) på babydims og kokosmælk har jeg i sinde at kaste penge efter et startnummer til Telenor Copenhagen Marathon i maj 2017 – et mål jeg satte mig for efter at have løbet samme løb i 2015, dog velvidende om baby i udsigt. Jeg er meget spændt på, om jeg overhovedet kommer i mål, både rent fysisk søndag den 21. maj 2017, men også rent trænings-wise. Er det realistisk at komme tilbage i maratonform på fem en halv måned? Jeg ved det ikke, men jeg giver det et skud. Tiden vil vise, om jeg må lægge mig ned med skader og slå mig selv oven i hovedet over overhovedet at tro, det kunne lade sig gøre.

Bloggens navn ‘Run for Chocolate’ tager udgangspunkt i min trang til både løb og chokolade, og selvom man måske kan argumentere for, at de to ting modsiger hinanden, har jeg altid ment, at chokolade er den bedste motivation at løbe for – både i motions-regi, men også sådan helt hverdagsagtigt – jeg går altid efter chokoladen, hvis den er til stede. Og det er den tit hjemme hos mig..

Velkommen til. Jeg håber, I vil læse med.