På det seneste har jeg..

Enhver, der kender mig, ved, at jeg elsker lister. Som i virkelig elsker. Jeg skriver lister over ting, der skal gøres, varer, der skal købes, penge, der skal budgetteres og nu også ting, jeg har gjort (eller ikke har gjort) på det seneste. Jeg er en anal kontrolfreak med varierende autisme, og det har jeg det fint nok med – bare jeg har mine lister 😉 Anyways, på det seneste har jeg:

  • Ikke været ude og løbe. Jeg har fået strenge ordrer på at holde mig fra løb og andet, der sætter min bækkenbund under unødvendig pres foreløbigt. Herunder hører løb, åbenbart. Pis. Så i stedet kniber jeg derudaf #borntobewild
  • Tabt min telefon i hovedet på sovende barn (mit eget) i forsøget på at tage super sødt selfie #mamafail
  • Overvejet at bosætte mig i Nykøbing Falster i mit næste liv, fordi de har en nuttet dialekt.
  • Spist alt for mange riskiks med chokoladeovertræk til frokost og glemt alt om salat og rugbrød og deslige.
  • Lært at man skal holde igen med at prale af baby, der sover igennem. Det blev til tre nætter med opvågning hver time fra klokken 04.00…
  • Drømt, at jeg spurgte Chelsea Handler, om hun ville snave. Det ville hun gerne.

Med andre ord sker der ikke så meget her 30 km syd for København. Til gengæld har jeg verdens sødeste Nord, og vi har mange, lange snakke om, hvordan verden hænger sammen. Fx ved hun allerede nu, er jeg er den bedste og flotteste mor i landet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *