Sofa og Oreos trumfer løbetur

Hvor det irriterer mig, når jeg ikke kan slæbe mig selv afsted. Jeg ved godt, det sikkert er meget menneskeligt at foretrække chokolade og sofa over løbetur og røde kinder, men jeg er hurtig til at slå mig selv oven i hovedet, når jeg ikke har været afsted siden i søndags. Når planen om tre ugentlige løbeture er gået i vasken, fordi jeg ikke har nået en eneste, og nu er det torsdag. Når jeg bestemt ikke har tænkt mig at løbe både fredag, lørdag og søndag. Og så er det jeg kører hvidt brød, hvidt sukker og en hulens masse chokolade indenbords, og det er jo bare dumt. Hvorfor i det mindste ikke redde den hjem med gulerødder og selleristænger? Næh. Chokolade skal der til, og den bagdel bygger jo ikke sig selv..

Så, skål i Oreos med dobbeltcreme. Jeg tror også, jeg har noget Cola i køleskabet.

#nevernotrunning #exceptmondayandtuesdayandwednesdayandthursday

Feeling like: 9 months pregnant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *